Analyse af Avalanche (AVAX): Dette dødskors kan forlænge korrektionen

2 mins
Opdateret af Bary Rahma

I korte træk

  • Lavineprisen vil potentielt fortsætte det igangværende fald, når Death Cross finder sted på et 12-timers diagram.
  • Prisindikatorerne tyder også på, at de bearish signaler er ved at vinde styrke.
  • Investorerne ser heller ikke ud til at være særlig optimistiske, da deres stemning for det meste er pessimistisk.

Avalanche (AVAX)-prisen er blandt de få altcoins, der viser tegn på yderligere nedgang i forhold til opsving.

For at gøre det endnu sværere for altcoinen er, at selv AVAX-investorerne ikke forventer et rally.

Er Avalanche dømt til at korrigere?

I skrivende stund handles Avalanche under 40 dollars efter korrektioner og et mindre opsving i de sidste par dage. Mens markedet håber på en yderligere prisstigning, er det ikke tilfældet med AVAX.

Det skyldes, at altcoinen er vidne til det første Death Cross i næsten et år. Et Death Cross opstår, når et kortsigtet 50-dages eksponentielt glidende gennemsnit (EMA) krydser under et langsigtet 200-dages EMA, hvilket signalerer en potentiel nedadgående tendens.

Lavine dødskryds.
Lavine dødskryds. Kilde: TradingView: TradingView

Det tyder på en bearish stemning og betragtes ofte som et vigtigt salgssignal af tradere. Dette underbygges yderligere af investorernes stemning, som ikke er optimistisk i øjeblikket.

Den vægtede stemning, som har været nedadgående i den seneste måned, ramte det laveste niveau i to måneder på grund af det pludselige prisfald. Manglende optimisme blandt AVAX-indehaverne har også en tendens til at skade kursen.

Lavine-investorernes stemning.
Avalanche-investorernes stemning. Kilde: Santiment

Dette kunne være tilfældet med Avalanche-prisen, da altcoinet sætter øjnene på $ 27

Forudsigelse af AVAX-pris: Mere nedadgående tendens på vej

Avalanche-prisen, der handles til $37, er indstillet på at falde tilbage for at teste støtten på $33, som ikke faldt igennem under den seneste korrektion. Hvis den mister denne støtte, vil det sammen med de bearish markedssignaler resultere i et fald til $29.

Average Directional Index (ADX) udviser også et bearish resultat for altcoin. En indikator over 25,0-tærsklen er normalt et tegn på, at den aktive trend vinder styrke, hvilket er en nedadgående trend i AVAX’ tilfælde.

AVAX/USDT 12-timers diagram.
AVAX/USDT 12-timers diagram. Kilde: TradingView: TradingView

Et yderligere fald vil således betyde, at Avalanches pris når ned på 27 dollars.

Men hvis de bredere markedssignaler bliver bullish, og optrenden bliver stærkere i stedet for nedtrenden, kan AVAX komme sig. Et brud på modstanden på $44 ville ugyldiggøre den bearish tese, hvilket kunne sende altcoin yderligere opad.

Trusted

Disclaimer

Alle oplysninger på vores hjemmeside offentliggøres i god tro og kun til generelle informationsformål. Enhver handling, der foretages af læserne på grundlag af oplysningerne på vores hjemmeside, er udelukkende på egen risiko.

Frame-2t314.png
Aaryamann Shrivastava
Aaryamann Shrivastava er teknisk og on-chain analytiker hos BeInCrypto, hvor han specialiserer sig i markedsrapporter om kryptovalutaer fra forskellige sektorer, herunder Telegram Apps, flydende staking, Layer 1s, meme-mønter, kunstig intelligens (AI), metaverse, tingenes internet (IoT), Ethereum-økosystemet og Bitcoin. Tidligere udførte han markedsanalyse og tekniske vurderinger af forskellige altcoins hos FXStreet og AMBCrypto, hvor han dækkede alle aspekter af kryptoindustrien, inklusive...
LÆS FULD BIOGRAFI