Hvordan PEPE-prisens nye højdepunkt kan føre til store korrektioner

2 mins
Opdateret af Ryan Boltman

I korte træk

  • PEPE-prisen nåede en ny rekordhøjde i løbet af den seneste dag, men kan nu se frem til et fald.
  • MVRV-forholdet viser, at PEPE er i farezonen, som historisk set har observeret korrektion.
  • Network Realized Profits underbygger yderligere de bearish udsigter, da der sandsynligvis vil blive taget overskud.

PEPE’s pris fortsatte med at glæde sine ejere, da meme-mønten ikke kun førte an i de stigende altcoins, men også markerede en ny all-time high i de sidste 24 timer.

Dette kan dog udløse, at altcoinen observerer et fald, da investorer ser ud til at være klar til at sælge.

PEPE-investorer tæt på at sælge

Efter PEPE’s prisstigning ser meme-mønten ud til at være parat til at se nogle store salg, da altcoin-investorerne realiserer massive overskud. Ifølge Network Realized Profit/Loss-indikatoren har de samlede gevinster været stigende i den seneste måned.

Realiserede fortjenester er et tegn på, at investorerne sælger, og det kan nu intensiveres, når meme-mønten rammer en ny ATH. Dette ser ud til at have mættet bullishness og kan føre til kraftigt salg.

PEPE-netværkets realiserede overskud.
PEPE-netværkets realiserede overskud. Kilde: Santiment: Santiment

For det andet antyder forholdet mellem markedsværdi og realiseret værdi (MVRV) også, at der er tale om profit. MVRV-forholdet overvåger investorernes overskud og tab. Med PEPE’s 30-dages MVRV på 38 %, hvilket indikerer fortjeneste, kan der blive tale om salg.

Historisk set har meme-mønten gennemgået korrektioner på MVRV-niveauer på 15% til 36%, hvilket markerer det som en farezone. PEPE er allerede over dette niveau, hvilket betyder stærkere potentiale for profit.

Læs mere her: Sådan køber du Pepe (PEPE) og alt, hvad du behøver at vide

PEPE MVRV Ratio.
PEPE MVRV-forhold. Kilde: Santiment: Santiment

Hvis dette sker, kan altcoinen falde til under den vigtigste støtte.

Forudsigelse af PEPE-pris: Afventer et dyk

PEPE-prisen markedsfører dennye ATH på 0,00001430 $ efter at være steget med 51 % i løbet af de sidste to dage. I skrivende stund udviser altcoin ikke tegn på et fald, men i betragtning af ovenstående indikatorer kan det snart ske.

Det mest sandsynlige resultat ville være et fald til 0,00001251 $, som markerer 78,6 % Fibonacci Retracement. Intensivt salg kan forlænge dette fald, og PEPE kan falde til 61,8 % Fib-linjen ved 0,00001146 $.

Denne linje er kendt for at være et støttegulv i bull-markedet, så hvis den tabes, vil en del af det seneste overskud forsvinde.

Læs mere her: Pepe (PEPE) prisforudsigelse 2024/2025/2030

PEPE prisanalyse.
PEPE prisanalyse. kilde: TradingView

Men hvis PEPE springer ud af dette supportgulv, kan mememønten have et skud på at genstarte opsvinget. Det samme skete i midten af maj, før altcoin sprang, hvilket kunne ugyldiggøre den bearish afhandling.

Trusted

Disclaimer

Alle oplysninger på vores hjemmeside offentliggøres i god tro og kun til generelle informationsformål. Enhver handling, der foretages af læserne på grundlag af oplysningerne på vores hjemmeside, er udelukkende på egen risiko.

Frame-2t314.png
Aaryamann Shrivastava
Aaryamann Shrivastava er teknisk og on-chain analytiker hos BeInCrypto, hvor han specialiserer sig i markedsrapporter om kryptovalutaer fra forskellige sektorer, herunder Telegram Apps, flydende staking, Layer 1s, meme-mønter, kunstig intelligens (AI), metaverse, tingenes internet (IoT), Ethereum-økosystemet og Bitcoin. Tidligere udførte han markedsanalyse og tekniske vurderinger af forskellige altcoins hos FXStreet og AMBCrypto, hvor han dækkede alle aspekter af kryptoindustrien, inklusive...
LÆS FULD BIOGRAFI