Bitcoin kurs falder til $54,200 oven på weekenden

2 mins
Af
Translated Harsh Notariya

I korte træk

  • Bitcoin kursen falder til $54.200, sletter weekendgevinster og forårsager $100 millioner i likvidationer inden for fire timer.
  • Metaplanet køber 42,47 BTC for at styrke sin kryptoposition midt i Japans økonomiske udfordringer.
  • Tyske myndigheder flytter 700 BTC midt i usikkerheden på markedet; Frygt dominerer kryptostemningen.

Bitcoins (BTC) kursvolatilitet fortsætter med at udfordre investorer. Tidligt mandag faldt den til $54.200, hvilket ophævede gevinster fra et højdepunkt på omkring $58.500 i weekenden.

De sidste par timer har været særligt turbulente med betydelige udsving og likvidationer, der kendetegner markedet.

Bitcoin forårsager likvidationer på over $100 millioner i de seneste 4 timer

På trods af et lovende forsøg på genopretning søndag, stod Bitcoin over for hård modstand, der førte til et kraftigt fald. Inden for kun fire timer oplevede markedet likvidationer på i alt $113 millioner, bestående af $70 millioner fra lange positioner og $42.64 millioner fra korte positioner. Samlet set blev handler til en værdi af næsten 250 millioner dollars afviklet i de sidste 24 timer, hvilket indikerer vedvarende turbulente forhold.

Avinash Shekhar, medstifter af kryptoderivatbørsen Pi42, gav indsigt i markedets volatilitet i et interview med BeInCrypto.

“Bitcoins kurs er låst i et tovtrækkeri mellem bulls og bears. Sælgere trak kursen ned til nær $53,500 den 5. juli, men lavere niveauer tiltrak køb fra bulls. Derefter drev bears igen kursen ned fra $58,300 til $54,200 om morgenen den 8. juli, “fortalte Shekhar BeInCrypto.

Læs mere: Bitcoin (BTC) prisforudsigelse 2024/2025/2030

Crypto Liquidations
Krypto likvidationer. Kilde: Coinglass

I mellemtiden har Metaplanet, et japansk investeringsselskab, taget strategiske skridt for at styrke sin position på kryptomarkedet. Den 8. juli annoncerede den et køb af 42.47 Bitcoin, omtrent $2.35 millioner værd.

Det skete efter at virksomheden den 24. juni meddelte, at den ville udstede en obligation på 6,2 millioner dollars for at styrke sine Bitcoin-beholdninger. Beslutningen har til formål at forbedre Metaplanets finansielle stabilitet ved at inkorporere Bitcoin som et reserveaktiv. Virksomheden søger at mindske risici forbundet med Japans økonomiske udfordringer, herunder høj statsgæld og vedvarende negative renter.

I mellemtiden truer potentielt salgspres fra Mt. Gox-investorer og den tyske regering. Nylige rapporter viser, at Bitcoin-adresser knyttet til tyske myndigheder overførte 700 BTC, til en værdi af $40.47 millioner, til en uidentificeret ‘139PoP’ -adresse i sidste weekend, som identificeret af Arkhams on-chain analytics.

Denne aktivitet er en del af et bredere adfærdsmønster fra den tyske regering, som for nylig har flyttet betydelige mængder Bitcoin til større børser som Coinbase, Bitstamp og Kraken. Disse træk fulgte beslaglæggelsen af 50,000 BTC tidligere på året fra filmpiratkopieringswebstedet Movie2k.

Læs mere: Hvem ejer mest Bitcoin i 2024?

Balancen mellem optimisme og forsigtighed på kryptomarkedet fortsætter med at provokere debat og spekulation blandt interessenter. Følelserne er dog mere rettet mod frygt. Krypto frygt- og grådighedsindekset angiver en score på 28, hvilket er i frygtzonen.

Trusted

Disclaimer

Alle oplysninger på vores hjemmeside offentliggøres i god tro og kun til generelle informationsformål. Enhver handling, der foretages af læserne på grundlag af oplysningerne på vores hjemmeside, er udelukkende på egen risiko.

Frame-2264-1.png
Harsh Notariya
Harsh Notariya er journalist hos BeInCrypto, hvor han skriver om forskellige emner, herunder decentrale fysiske infrastrukturnetværk (DePIN), tokenisering, krypto-airdrops, decentraliseret finans (DeFi), meme-mønter og altcoins. Før han kom til BeInCrypto, var han fællesskabskonsulent hos Totality Corp, hvor han specialiserede sig i metaverset og ikke-fungible tokens (NFT'er). Derudover var Harsh indholdsforfatter og forsker inden for blockchain hos Financial Funda, hvor han udarbejdede...
LÆS FULD BIOGRAFI