Bonk kursens bearishness påvirker investorer handlinger

2 mins

I korte træk

  • BONK-prisen sigter mod at bryde en kritisk barriere, der kunne udløse genopretning for meme-mønten.
  • Investorens stemning har været pessimistisk i noget tid nu og formår ikke at blive optimistisk.
  • Dette skyldes hovedsageligt manglen på forventede overskud, hvilket får finansieringsraten til at blive negativ.

BONK-kursen svigtede ikke sine investorer, men den levede heller ikke op til deres forventninger, hvilket tydeligt ses i deres skiftende stemning.

Det sandsynlige resultat for meme-coinen nu er et nedbrud, da investorerne vælger den modsatte side.

BONK-investorer bliver bearish

BONK-kursen kan måske ikke drage fordel af, hvad der er næste skridt for meme-coinen. Investorernes stemning over for BONK har været pessimistisk i noget tid og viser ingen tegn på forbedring. Denne vedvarende negativitet afspejler bredere bekymringer inden for markedet.

En væsentlig faktor, der bidrager til denne pessimisme, er manglen på forventede overskud fra BONK’s kursstigning. Investorerne havde forventet højere afkast, men disse er ikke materialiseret som forventet.

BONK Weighted Sentiment.
BONK Weighted Sentiment. Kilde: Santiment

Denne skuffelse har direkte påvirket finansieringsraten. Da håbet om betydelige gevinster aftager, begynder finansieringsraten at blive negativ.

Den negative finansieringsrate er en klar indikator for den herskende bearish stemning. Uden en omvending af forventningerne eller væsentlige positive udviklinger er det svært at se en ændring mod optimisme for BONK-investorer.

Læs mere: Bonk Airdrop Berettigelse: Hvem kan kræve det og hvordan?

BONK Funding Rate.
BONK Funding Rate. Kilde: Coinglass

BONK-prisforudsigelse: Opgangen fortsætter, men ikke rigtigt

BONK-kursen på $0.00002853 er i øjeblikket under modstanden på $0.00003182 og forsøger at forblive over støtten på $0.00002748. Dette skyldes, at meme-coinen har haft en opadgående tendens siden midten af april og agter at fortsætte den.

Men investorerne har en anden mening, da de fortsætter med at presse på for et fald. Hvis BONK skulle miste støtten på $0.00002748, vil meme-coinen sandsynligvis falde til $0.00002153, hvilket ville ugyldiggøre opgangen.

Læs mere: 11 top Solana meme-coins at holde øje med i juni 2024

BONK Price Analysis.
BONK Price Analysis. Kilde: TradingView

Men hvis det afgørende støtteniveau forbliver intakt, kan en genopretning ikke udelukkes. Når barrieren på $0.00003182 er ugyldiggjort og brudt, kan et opsving finde sted. Dette ville resultere i, at den bearish tese blev ugyldiggjort.

Trusted

Disclaimer

Alle oplysninger på vores hjemmeside offentliggøres i god tro og kun til generelle informationsformål. Enhver handling, der foretages af læserne på grundlag af oplysningerne på vores hjemmeside, er udelukkende på egen risiko.

Frame-2t314.png
Aaryamann Shrivastava
Aaryamann Shrivastava er teknisk og on-chain analytiker hos BeInCrypto, hvor han specialiserer sig i markedsrapporter om kryptovalutaer fra forskellige sektorer, herunder Telegram Apps, flydende staking, Layer 1s, meme-mønter, kunstig intelligens (AI), metaverse, tingenes internet (IoT), Ethereum-økosystemet og Bitcoin. Tidligere udførte han markedsanalyse og tekniske vurderinger af forskellige altcoins hos FXStreet og AMBCrypto, hvor han dækkede alle aspekter af kryptoindustrien, inklusive...
LÆS FULD BIOGRAFI