Top Nyheder Grayscale udvider kryptoporteføljen med ny MakerDAO-fond

2 mins
Translated Harsh Notariya

I korte træk

  • Grayscale lancerer MakerDAO Trust og udvider sin krypto-investeringsportefølje til at inkludere MKR, MakerDAOs token.
  • Fonden tilbyder nem adgang til MKR og understøtter institutionel investering i MakerDAO-økosystemet på Ethereum.
  • Til trods for nedgang i kryptovaluta er MKR steget med 17% i 2024, hvilket viser modstandsdygtighed og stor markedsinteresse.

Grayscale Investments har lanceret Grayscale MakerDAO Trust, hvilket markerer en forbedring af deres sortiment af kryptovaluta-investeringsmuligheder. Denne Trust tilbyder strømlinet adgang til MKR, MakerDAO’s nytte- og styringstoken.

Sådanne produkter gør det bekvemt for institutioner at få eksponering mod kryptovaluta uden udfordringerne ved at købe og opbevare digitale aktiver.

Grayscale lancerer nyt produkt, da efterspørgslen på krypto vokser

Anerkendt som en af verdens største digitale valuta værdipapirforvaltere, Grayscale kan nu prale af en portefølje med over 20 kryptovaluta-investeringsprodukter. Dermed sigter firmaet mod at udvide investorers adgang til kryptomarkedets sektorer.

Grayscale MakerDAO Trust henvender sig specifikt til dem, der er interesserede i at engagere sig i MakerDAO-økosystemet. Det er en decentraliseret autonom organisation, der understøtter en mangfoldig suite af finansielle tjenester på Ethereum-blockchainen, herunder stablecoins og lån med reelle aktiver. Notabelt er strukturen af Grayscale MakerDAO Trust spejler den, som Grayscales andre enkelt-aktiv investeringstrusts, med eksklusivt fokus på MKR.

Læs mere: Maker (MKR) Prisforudsigelse 2023/2025/2030

I et interview med BeInCrypto fremhævede Rayhaneh Sharif-Askary, Grayscales chef for produkt og forskning, tillidens overensstemmelse med stigende markedsbehov.

“Da efterspørgslen efter eksponering mod krypto fortsætter med at vokse, er Grayscale forpligtet til at udvide vores sortiment af produkter og tilbyde innovative investeringsmuligheder,” fortalte Sharif-Askary til BeInCrypto.

Desuden mener Sharif-Askary, at denne nye trust vil gøre det muligt for investorer at udnytte det omfattende vækstpotentiale i hele MakerDAO-økosystemet og reducere afhængigheden af traditionelle finansielle systemer.

Trods en generel nedgang på kryptomarkedet i år, har MKR vist stærk præstation. Altcoinen er steget med 17% siden januar 2024, hvilket viser dens relative styrke sammenlignet med andre tokens.

MakerDAO (MKR) Præstation
MakerDAO (MKR) Præstation. Kilde: TradingView

Investorer bør dog bemærke, at selvom Grayscale har til hensigt at få noteret aktierne af nye produkter på sekundære markeder, er sådanne resultater ikke garanterede. Tidligere erfaringer viser, at mens nogle Grayscale-produkter har haft succes med at blive handlet på sekundære markeder, har andre haft svært ved at opfylde deres investeringsmål.

Læs mere: Crypto ETN vs. Crypto ETF: Hvad er forskellen?

Udover MakerDAO Trust har Grayscale for nylig lanceret Grayscale Bittensor Trust og Grayscale Sui Trust. Disse Trusts investerer i TAO og SUI tokens, som er i overensstemmelse med Bittensors decentraliserede udvikling af kunstig intelligens og Suis skalerbare smartkontrakt-teknologi.

Trusted

Disclaimer

Alle oplysninger på vores hjemmeside offentliggøres i god tro og kun til generelle informationsformål. Enhver handling, der foretages af læserne på grundlag af oplysningerne på vores hjemmeside, er udelukkende på egen risiko.

Frame-2264-1.png
Harsh Notariya
Harsh Notariya er journalist hos BeInCrypto, hvor han skriver om forskellige emner, herunder decentrale fysiske infrastrukturnetværk (DePIN), tokenisering, krypto-airdrops, decentraliseret finans (DeFi), meme-mønter og altcoins. Før han kom til BeInCrypto, var han fællesskabskonsulent hos Totality Corp, hvor han specialiserede sig i metaverset og ikke-fungible tokens (NFT'er). Derudover var Harsh indholdsforfatter og forsker inden for blockchain hos Financial Funda, hvor han udarbejdede...
LÆS FULD BIOGRAFI