Trusted

Disse coins har overgået Bitcoin trods en forsinket altcoin-sæson

2 mins

I korte træk

  • Bitcoins kurs steg for nyligt til $62.000, hvilket skubbede kryptoaktivets dominans op til 57,7%.
  • Over de sidste 90 dage har Kaspa (KAS), AAVE, Monero (XMR) og XRP overgået BTC.
  • Ankomsten af altcoin-sæsonen er yderligere forsinket, og der er ingen forventninger om at se vækst.

Altcoin-entusiaster over hele verden har ivrigt ventet på ankomsten af Altcoin-sæsonen, men de er fortsat skuffede over den vedvarende forsinkelse.

Ud fra de seneste tendenser ser det ud til, at ventetiden vil fortsætte, da de fleste altcoins har haft svært ved at overgå Bitcoin på det seneste.

Disse coins har klaret det

Forsinkelsen af Altcoin-sæsonen er direkte forbundet med Bitcoins stigende dominans. I øjeblikket er Bitcoins dominans på 57,03%, men for blot en uge siden toppede den på 57,73%. Denne voksende markedsandel har begrænset mange altcoins’ præstationer og forsinket den forventede ændring.

I processen bekræftede Bitcoins dominans næsten det symmetriske trekantmønster, der blev dannet for fire måneder siden. Mønsteret blev valideret i slutningen af juli, og dominansen er støt steget siden udbruddet. Det symmetriske trekant satte et mål efter udbruddet på 57,90%, men dominansen vendte efter at have nået 57,73%, hvilket var lige under målet.

Læs mere: 10 bedste Altcoin-børser i 2024

Bitcoin Dominance.
Bitcoin Dominance. Kilde: TradingView

Denne stigning i Bitcoins dominans har alvorligt påvirket altcoins, hvilket har ført til nedgang og hæmmet deres vækst over de sidste 90 dage. I denne periode formåede kun fire større tokens at opnå betydelige gevinster, hvilket gjorde det muligt for dem at overgå Bitcoin og vise positive afkast på 90-dages diagrammet.

Disse tokens var Kaspa (KAS), AAVE, Monero (XMR) og XRP, som registrerede en vækst på henholdsvis 36%, 20%, 10% og 8%. Selvom disse gevinster ikke er enorme, indikerer de fortsat efterspørgsel og optimisme blandt investorer for udvalgte altcoins.

Top 50 Crypto Assets’ Performance.
Top 50 Crypto Assets’ Performance. Kilde: BlockchainCenter

Altcoin-sæsonen er langt væk

Ifølge Altcoin-sæsonindekset vil ankomsten af den længe ventede vækst for altcoins blive yderligere forsinket. Dette skyldes, at markedet i øjeblikket noterer Bitcoin-sæson, givet den seneste stigning i BTC’s dominans.

Læs mere: 11 kryptoer til at tilføje til din portefølje før Altcoin-sæsonen

Altcoin Season Index.
Altcoin Season Index. Kilde: BlockchainCenter

Skønt det er svært at fastslå præcis hvornår altcoin-entusiaster vil se gevinster, er det klart, at det ikke vil ske denne måned. Hvis markedsforholdene forbedres mod slutningen af Q3 i september, kan investorerne endelig opleve begyndelsen på en altcoin-sæson.

Disclaimer

Alle oplysninger på vores hjemmeside offentliggøres i god tro og kun til generelle informationsformål. Enhver handling, der foretages af læserne på grundlag af oplysningerne på vores hjemmeside, er udelukkende på egen risiko.

Frame-2t314.png
Aaryamann Shrivastava
Aaryamann Shrivastava er teknisk og on-chain analytiker hos BeInCrypto, hvor han specialiserer sig i markedsrapporter om kryptovalutaer fra forskellige sektorer, herunder Telegram Apps, flydende staking, Layer 1s, meme-mønter, kunstig intelligens (AI), metaverse, tingenes internet (IoT), Ethereum-økosystemet og Bitcoin. Tidligere udførte han markedsanalyse og tekniske vurderinger af forskellige altcoins hos FXStreet og AMBCrypto, hvor han dækkede alle aspekter af kryptoindustrien, inklusive...
LÆS FULD BIOGRAFI