Tron meme coin SUNDOG skyrockets 100X, da Justin Sun æder sig ind på Solanas dominans

3 mins
Translated Victor Olanrewaju

I korte træk

  • Tron-baseret meme coin SUNDOG steg 100x i værdi, fra $0,002 til $0,20 på få dage.
  • Justin Suns støtte styrker SUNDOG, udfordrer Solanas dominans inden for meme coins.
  • Sundog er overkøbt, da kursen står over for risiko for profittagning, der kan sende den til $0,17.

Sundog (SUNDOG), en meme coin bygget på Tron blockchain, har overrasket kryptomarkedet. Dens markedsværdi er steget fra $2 millioner for få dage siden til $200 millioner i dag.

Drevet af store investeringer og åbenlys støtte fra Trons grundlægger Justin Sun, fortsætter populariteten af denne meme coin med at overskygge dem, der er lanceret på Solana.

Sun tager føringen i Tron Meme Coin Mania

SUNDOG blev et populært navn blandt handlende af krypto meme coins efter Justin Sun annoncerede lanceringen af SunPump. Siden lanceringen ser det ud til, at SunPump har taget en markant del af markedet fra pump.fun, en lignende token generator bygget på Solana.

I de tidlige faser af platformens lancering var der bekymringer for, at hypen hurtigt ville aftage. Men, det har ikke været tilfældet, da det ser ud til, at SUNDOG kan blive den første billion-dollar Tron meme coin, som den milliardær blockchain grundlægger forudsagde.

Ifølge CoinGecko er SUNDOGs kurs $0.20, hvilket repræsenterer en stigning på 131% over de sidste 24 timer. For få dage siden var denne samme værdi $0.0020, hvilket indikerer, at den er steget med 100x på meget kort tid.

Sundog 24-Hour Price Performance
Sundog 24-timers kursudvikling. Kilde: CoinGecko

Desuden har meme coinens utrolige stigning ført til sammenligninger med dogwifhat (WIF). Ifølge BeInCryptos fund mener mange kommentarer på X, at meme coinen kan gentage WIFs løb til en billion-dollar markedsværdi.

For at det skal ske, kan noget af likviditeten, som Solana meme coins nød, måske skulle flytte til Trons førende meme coin. Men, nogle SUNDOG ejere mener, at det ikke er umuligt.

“Spekulationen om, at Tron ville gøre et meget bedre job end Avax med at suge likviditet til sig, har vist sig at holde stik. TRX har printet endnu en HH, og stemningen har ikke været bedre i år,” skrev den pseudonyme handler ANBESSA på X.

Læs mere: 7 Bedste Tron Wallets til Opbevaring af TRX

Tokens Launched on Tron.
Meme Coins lanceret på Tron. Kilde: Dune

Imens har Sundogs imponerende præstation ført til en stigning i antallet af tokens lanceret på SunPump. Den 18. august var der færre end 6.000 meme coins på Tron. Ifølge Dune Analytics er dette tal siden steget til 13,815.

Hvis stigningen fortsætter, kan mere likviditet flyde fra Solanas pump.fun til SunPump. Dette kunne igen udløse en stigning i efterspørgslen efter TRX og SUNDOG.

SUNDOG kursforudsigelse: Meme Coin bliver overkøbt

Det timebaserede diagram nedenfor viser, at SUNDOGs kurs er faldet fra sit højdepunkt på $0.22. Dette fald kan tilskrives signalet om, at Tron meme coinen var overkøbt.

For eksempel angav Bollinger Bands (BB), som måler volatilitet, tokenets kurs til $0.21. Typisk, når det øvre bånd rører en kryptovalutas kurs, signalerer det overkøbte forhold. Omvendt, når det nedre bånd rammes, tyder det på, at aktivet er oversolgt.

Midt i denne øgede volatilitet oplevede meme coinen en tilbagegang. Det Relativ Styrkeindeks (RSI) understøtter yderligere dette synspunkt. RSI måler momentum og identificerer overkøbte og oversolgte forhold.

En RSI-værdi over 70.00 indikerer et overkøbt aktiv, mens en værdi under 30.00 signalerer, at det er oversolgt. På diagrammet nedenfor nåede RSI for SUNDOG oprindeligt 78.20, hvilket signalerede, at det var overkøbt og førte til en kurskorrektion.

Læs mere: 7 Hotte Meme Coins og Altcoins, der er Trending i 2024

Sundog Hourly Analysis.
Sundog Timebaseret Analyse. Kilde: TradingView

Desuden kan tokenet stå over for øget profittagning. Hvis dette sker, kan prisen falde til $0.17 eller $0.14. Men, en stigning i købspresset kunne sende prisen op igen, muligvis med en genprøvning af $0.22.

Trusted

Disclaimer

Alle oplysninger på vores hjemmeside offentliggøres i god tro og kun til generelle informationsformål. Enhver handling, der foretages af læserne på grundlag af oplysningerne på vores hjemmeside, er udelukkende på egen risiko.

img_3173.jpg
Victor Olanrewaju
Victor Olanrewaju er teknisk og on-chain analytiker hos BeInCrypto, hvor han overvåger aktiviteterne hos mellemstore og store investorer, ofte kaldet kryptovalhvaler, for at opdage investeringstendenser på tværs af forskellige kryptovalutaer, herunder Bitcoin, altcoins såsom Solana, XRP, Cardano og Toncoin, samt meme-mønter som Dogecoin, Shiba Inu og Pepe. Derudover dækker han nye tendenser, herunder Tap-to-Earn spil, AI-tokens og real-world assets (RWA). Før han kom til BeInCrypto, udførte...
LÆS FULD BIOGRAFI