Bitcoin kursforudsigelse: Nyt rekordhøjt niveau stadig muligt i 2024

2 mins
Translated Victor Olanrewaju

I korte træk

  • Bitcoins kurs har brudt $63.000, hvilket antænder spekulationer om en ny rekordhøjde før udgangen af 2024.
  • Den realiserede kurs og RHODL-forholdet indikerer, at Bitcoin er undervurderet, hvilket signalerer vedvarende bullish momentum.
  • Mens en analytiker forudsiger, at BTC kan nå en ny ATH i oktober, viser analytiker en kortsigtet stigning til $70,025.

Bitcoins (BTC) kurs ser ud til at søge at nå en højere værdi efter for nylig at have brudt over $63.000. Med et marked, der igen bliver gunstigt, spredes spekulationer om, at BTC kunne nå en ny rekordhøjde (ATH) før udgangen af 2024.

Men vil mønten bukke under for disse investorers ønsker? Denne on-chain analyse ser på muligheden.

Bitcoin forbliver undervurderet

Bitcoin overraskede markedet, da prisen nåede sin rekordhøjde på $73.750 før halveringen. Det var første gang, sådan noget var sket, siden BTC blev mainstream. I øjeblikket er Bitcoins kurs faldet 14% fra den top.

På et tidspunkt faldt Bitcoin under $50.000. Men med kryptovalutaen tilbage over $63.000 viser data, at opsvinget kan fortsætte. En måling, der understøtter denne tendens, er den realiserede kapitalværdi.

I enkle termer er den realiserede kapitalværdi den samlede omkostning ved at erhverve hver Bitcoin i omløb. Når markedsværdien er lavere end den realiserede kapitalværdi, betyder det, at BTC er overvurderet. I øjeblikket er Bitcoins markedsværdi $1,25 milliarder.

Læs mere: Top 7 platforme til at tjene Bitcoin tilmeldingsbonusser i 2024

Bitcoin Realized Cap.
Bitcoin realiseret kapitalværdi. Kilde: CryptoQuant

Den realiserede kapitalværdi er derimod $624,24 milliarder, som vist ovenfor. Dette indikerer, at BTC er undervurderet, og at prisen har potentiale til at stige.

Hvis det forbliver sådan, så kan Bitcoin nå en ny rekordhøjde før 2024 slutter. Interessant nok mener kryptoanalytikeren Michaël van de Poppe, at den nye ATH kan komme tidligere.

“Bitcoin følger planen! Jeg ser frem til at se, om $66K er den næste modstand, og et tilbageslag derefter. Overordnet set antager jeg, at vi vil se en ny ATH i oktober,” skrev van de Poppe på X.

Bitcoin RHODL Ratio.
Bitcoin RHODL-forhold. Kilde: Glassnode

Desuden er det realiserede HODL (RHODL) forhold for nylig steget. RHODL-forholdet viser, om Bitcoins pris har nået toppen eller er på bunden. Et ekstremt højt forhold indikerer, at kryptovalutaen har nået toppen, og en korrektion kunne være næste.

Men, I øjeblikket er forholdet langt fra overophedet. Som sådan kan den seneste prisstigning fortsætte, hvilket bringer BTC tættere på en ny ATH.

BTC kursforudsigelse: $70.000 først, højere priser senere

Ud fra det daglige diagram, er BTCs pris steget over de korte og lange eksponentielle glidende gennemsnit (EMA’er) for første gang siden august. Som set ovenfor er 20 EMA (blå), 50 EMA (gul) og 200-dages EMA (lilla) alle under BTC, som handles til $63.038.

Når dette sker, kan Bitcoins pris svinge højere. Interessant nok falder denne position sammen med et potentiale brud af 20 EMA over 200 EMA. Desuden er Relative Strength Index (RSI) steget over modstanden sidst set i juli. Den seneste milepæl antyder en stærk bullish momentum for mønten.

Læs mere: 9 bedste kryptoplatforme til at købe Bitcoin med PayPal

Bitcoin daglig analyse.
Bitcoin daglig analyse. Kilde: TradingView

Så længe dette fortsætter, kan BTC nå $70.025 inden for få uger. Hvis dette bekræftes, kan Bitcoin overgå $73.750 og bevæge sig mod en ny ATH før årets udgang.

Mønten kan dog fejle i at nå en ny ATH, hvis BTC støder på afvisning ved $65.200. Hvis dette sker, vil Bitcoin falde til $57.389

Trusted

Disclaimer

Alle oplysninger på vores hjemmeside offentliggøres i god tro og kun til generelle informationsformål. Enhver handling, der foretages af læserne på grundlag af oplysningerne på vores hjemmeside, er udelukkende på egen risiko.

img_3173.jpg
Victor Olanrewaju
Victor Olanrewaju er teknisk og on-chain analytiker hos BeInCrypto, hvor han overvåger aktiviteterne hos mellemstore og store investorer, ofte kaldet kryptovalhvaler, for at opdage investeringstendenser på tværs af forskellige kryptovalutaer, herunder Bitcoin, altcoins såsom Solana, XRP, Cardano og Toncoin, samt meme-mønter som Dogecoin, Shiba Inu og Pepe. Derudover dækker han nye tendenser, herunder Tap-to-Earn spil, AI-tokens og real-world assets (RWA). Før han kom til BeInCrypto, udførte...
LÆS FULD BIOGRAFI