Trusted

$77 millioners akkumulering kan beskytte XRP-kursen mod at falde under $0.50

2 mins
Translated Victor Olanrewaju

I korte træk

  • Store XRP-investorer har akkumuleret 140 millioner tokens siden mellem den 17. oktober og i øjeblikket.
  • Denne akkumulering sammen med en positiv funding rate tyder på, at XRP-kursen snart kan opleve et opsving.
  • XRP's kurs har stærk støtte ved $0,52, og med stigende købstryk kan den bevæge sig mod $0,60.

Tidligere denne måned faldt Ripples (XRP) kurs med 18% på tre dage. Siden den 3. oktober har tokenet dog stabiliseret sig og handles mellem $0,52 og $0,55.

Mens store markedsaktører akkumulerer XRP, hvilket kan øge dets værdi, er det usikkert, om det er nok til at forhindre, at tokenet falder under $0,50.

Ripple bulls viser støtte til altcoinen

Ifølge Santiment ejede adresser med beholdninger mellem 100 millioner og 1 milliard XRP 9,63 milliarder tokens den 17. oktober. Det antal er siden steget til 9,77 milliarder, hvilket indikerer en akkumulering af omkring 140 millioner XRP, værdisat til cirka $77 millioner.

Typisk, når store investorer akkumulerer tokens, signalerer det en forventning om en kursstigning. Omvendt tyder en reduktion i beholdninger ofte på et forestående kursfald. Med den seneste akkumulering kan XRP være klar til at stige over $0,55.

Læs mere: XRP ETF forklaret: Hvad det er, og hvordan det fungerer

XRP adressers whale balance
XRP Investor Balance. Kilde: Santiment

En anden faktor, der understøtter denne forudsigelse, er Funding Rate, som måler forskellen mellem markprisen på perpetual futures og indeksprisen, der repræsenterer spotprisen på det underliggende aktiv.

Når Funding Rate stiger, betaler longs shorts, hvilket signalerer, at tradere generelt er bullish. Et fald i raten indikerer, at shorts betaler longs, hvilket afspejler et bearish sentiment.

For XRP er Funding Rate i øjeblikket positiv. Hvis denne tendens fortsætter, kan altcoinens kurs stige, hvilket fører til potentielle gevinster for tradere, der holder long positioner.

XRP sentiment bullish
XRP Funding Rate. Kilde: Santiment

XRP kursforudsigelse: Opgang forestående

På det daglige diagram svinger XRP’s kurs mellem $0,52 og $0,54. Men et kig på diagrammet viser, at $0,52-niveauet er en stærk støtte for tokenet, da bulls flere gange de seneste uger har forsvaret prisen under dette punkt.

Med denne position er det højst usandsynligt, at altcoinen vil falde til $0,50 eller derunder. I stedet afslører Fibonacci-indikatoren, som måler støtte og modstand, at XRP’s kurs kan hoppe fra den støtte.

Læs mere: Sådan køber du XRP og alt, hvad du behøver at vide

XRP pris analyse
XRP Pris Analyse. Kilde: TradingView

Med stigende købspres kan kryptovalutaens værdi nå $0,60. Men hvis XRP falder under $0,52 og bulls ikke formår at forsvare tokenet, kan et fald til $0,49 være det næste.

Disclaimer

Alle oplysninger på vores hjemmeside offentliggøres i god tro og kun til generelle informationsformål. Enhver handling, der foretages af læserne på grundlag af oplysningerne på vores hjemmeside, er udelukkende på egen risiko.

img_3173.jpg
Victor Olanrewaju
Victor Olanrewaju er teknisk og on-chain analytiker hos BeInCrypto, hvor han overvåger aktiviteterne hos mellemstore og store investorer, ofte kaldet kryptovalhvaler, for at opdage investeringstendenser på tværs af forskellige kryptovalutaer, herunder Bitcoin, altcoins såsom Solana, XRP, Cardano og Toncoin, samt meme-mønter som Dogecoin, Shiba Inu og Pepe. Derudover dækker han nye tendenser, herunder Tap-to-Earn spil, AI-tokens og real-world assets (RWA). Før han kom til BeInCrypto, udførte...
LÆS FULD BIOGRAFI